Het grote aftellen is begonnen!
Door: Nienke
Blijf op de hoogte en volg Nienke
23 December 2009 | Nederland, Amsterdam
Hoi allemaal,
Het is zover! Mijn laatste werkdag zit erop... Nu ben ik heerlijk voor 3,5 maand vrij!! Echt een heel bizar gevoel.
Ik hoef alleen nog maar gezellig Kerst te vieren, de laatste voorbereidingen te treffen, het nieuwe jaar in te knallen en te zorgen dat ik mijn vlucht richting Sydney haal om me vervolgens toe te leggen aan 3 maanden genieten aan de andere kant van de wereld! Klinkt goed he...
Het programma zal er ongeveer als volgt uit gaan zien:
De eerste 3 - 4 weken in Australië ga ik de cowgirl (Jillaroo schijnt dat daar te heten) uithangen om me weer eens bezig te houden met mijn 'oude liefde' (paarden) op 2 echte farms. Ik kreeg ook al een hele mooie definitie van het woord cowgirl, die ik jullie toch niet wil onthouden; "Cowgirl: a better-looking cowboy WITH brains”.
Daarna wil ik vanuit de farm (id buurt van Sydney) richting Melbourne rijden over de Great Ocean Road,
in Melbourne het vliegtuig pakken richting Uluru (Ayers Rock),
vervolgens weer een vluchtje, maar nu richting Cairns om daar het Great Barrier Reef maar eens nader te bestuderen.
Na hopelijk Jaws te hebben kunnen ontwijken, wil ik langs de oostkust en alle fantastische dingen die daar te zien/doen zijn afzakken richting Sydney.
Alwaar ik mijn liefde na bijna 2 maanden weer in de armen kan sluiten!!!
Samen lekker een paar daagjes genieten van Sydney (en de rest…) om vervolgens het vliegtuig richting Nieuw Zeeland te pakken.
Daar zullen we starten op het Zuidereiland (met camper - ik ben benieuwd!) om, als we ‘alles’ gezien/gedaan hebben, door te reizen naar het Noordereiland en vandaar uit na 3,5 week weer richting Amsterdam te vliegen. Met een 2 daagse tussenstop in Seoul. Want ach, als je er toch langs komt, dan kun je maar net zo goed uitstappen ;-).
Dus dat is zo'n beetje het plan. Ben benieuwd of het ook allemaal echt haalbaar is, want ik heb nu al het idee dat ik tijd te kort kom... Story of my life?
Nou, dan ga ik er nu een eind aan breien - ik zou jullie natuurlijk niet al vanuit NL al willen lastig vallen met ellenlange verhalen.
Dus...
hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig 2010!!
Ciao! Nien
Het programma zal er ongeveer als volgt uit gaan zien:
in Melbourne het vliegtuig pakken richting Uluru (Ayers Rock),
Alwaar ik mijn liefde na bijna 2 maanden weer in de armen kan sluiten!!!
Dus...
hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig 2010!!
Ciao! Nien
24 December 2009 - 06:01
Loek:
Mooooooi, ik ben de eerste die gaat reageren!!! Nien en ik gaan je zeker volgen al is het alleen maar om af en toe in gedachten even terug te gaan.
Je gaat echt zo veel waanzinnigs zien!
Kuzzz en tot skypes? -
24 December 2009 - 08:33
Mireille:
Nien!
Zie dat je je laatste werkdag bij ABN al gehad hebt, heeeerlijk!
Bij deze als 2e op je site: heeeel veel plezier en alvast een goede reis!
Veel liefs Mi. -
24 December 2009 - 09:07
Kim:
Veel fun jillaroo!! groetjes aan Sydney
XX Sander en Kim -
24 December 2009 - 14:19
Henk:
Geef James en Jeremy een dikke zoen van me en heel veel plezier daar. Wij zullen de boel hier proberen draaiende te houden, maar dat zal niet mee vallen...
geniet!!!
Henkie -
27 December 2009 - 13:16
Charlotte:
Wat een superplannen! Ik ga je zeker volgen, heb mijn e-mail adres al ingevuld ;)
Héél veel plezier de komende 3,5 mnd!!
x Charlotte -
28 December 2009 - 11:04
Ron:
Ciao bella,
Jillaroo, past helemaal bij je ;-)
Ik ben waanzinnig jaloers natuurlijk, ff geen AAB meer maar alleen nieuwe en fantastische ervaringen. Geniet ervan! Ik blijf je zeker volgen en we zien elkaar weer in 2010.
Un Anno Nuovo meraviglioso!
X -
28 December 2009 - 16:20
Claire Mulder:
Hi Mate!
Wen er maar vast aan, want zo spreken de Australiers elkaar aan. Ik zie dat je nog net in het Oude jaar vertrekt op naar al het nieuwe en het Nieuwe Jaar.
Veel geluk gewenst!
Claire Mulder -
29 December 2009 - 07:34
Margriet:
Hoi Nien,
Alvast een heel goed 2010!!! Leuk dat we je zo kunnen volgen.
liefs Griet -
29 December 2009 - 10:11
Lies:
ZUCHT.... Wat heerlijk Nien! Super zeg. Hou ons goed op de hoogte he? Fijne jaarwisseling en al het goeds voor 2010, maar dat moet vast lukken als ik dit lees. Geniet ervan en groetjes aan Kreet.
Liefs Lies -
29 December 2009 - 20:47
Aafke Frederik:
Ahaa cowgirl Nien wat super voor je! Je gaat vast zo´n toptijd hebben.
Het leven als reizigster bevalt mij nog steeds veel te goed. Heerlijk leven zonder agenda...
Liefs aaf -
29 December 2009 - 20:50
Marit:
Nieniemeisje, heel veel plezier, en ik kijk rijkhalzend uit naar jouw verslagen.
Liefs en een dikke kus,
Marit -
30 December 2009 - 07:52
Hannekeooral :
Hoi!!!
Hartstikke leuk zo, om alles te volgen wat jij daar uitspookt!!!
Doe je wel voorzichtig?! Maar geniet vooral met volle teugen!(zal wel lukken denk ik)
Ik wacht je eerste berichtje met spanning af!
Liefs xxxxxxx Hanneke P.! -
30 December 2009 - 08:38
Miranda:
Hoi Nienke,
Klinkt goed! Heel veel plezier en leuk dat we je kunnen volgen.
Een alvast een heel goed nieuwjaar.
Liefs,
Miranda -